R&Å 2 fortsetter å slite i 5.divisjon

Fredrik Stokkebryn og R&Å2 med nytt tap. Nå venter meget viktig bunnkamp mot Aurskog/Finstadbru i neste serierunde

5.divisjon  Skedsmo2 – R&Å2 4-1 (2-1)

Etter en ganske ok start på sesongen med fire poeng på de to tre første matchene, så har laget fått det tøft i de to siste matchene. I forrige serierunde tapte de 1-8 for Blaker og de viste det ville bli en vanskelig bortekamp mot serietreer Skedsmo 2.

Hassam Aslam sendte R&Å 2 i ledelsen

Det startet imidlertid bra for Årnes-gutta som tok ledelsen 0-1 etter 17 minutter ved Hassan Aslam. Stillingen holdt seg i ti minutter da utlignet Skedsmo til 1-1 og etter 35 minutter blåste dommeren straffe til hjemmelaget som de satte sikkert i nota.

Skedsmo 2 avgjorde med tidlig sen scoring i andre omgang

Andreomgangen startet på verst mulig måte for R&Å 2 med scoring i mot før det var spilt ett minutt. Spillet bølget frem og tilbake, men Skedsmo 2 hadde full kontroll og i kampens siste minutt fastsatte de sluttresultatet til 4-1.

Det betyr at R&Å 2 ligger nest nederst i 5.divisjon med fire poeng. De har kun Aurskog/Finstadbru bak seg. De ligger helt nederst med null poeng. Onsdag 31.mai møttes disse to lagene til en meget viktig bunnkamp på Årnes kunstgras.

R&Å 2 stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Helle, Mattis Haug, Mikolaj Liber, Fredrik Stokkebryn, Lars Halvor Røisgaard, Sondre Midtbøen, Jørgen Johannessen, Tage Pedersen Dorholt, Hassam Aslam og Marcus Solberg Damstuen. Benyttede innbyttere: Magnus Midling Larsen, Sander Granlien-Hartweg, Sigurd Røsplass Aas og Hans Kristian Hofsrud