R&Å 2 har startet sesongen med tre strake tap

6.div  R&Å 2 – Sørumsand 2 2-3 (1-2)

R&Å 2 rykket i fjor ned fra 5.divijson, men nedturen har fortsatt i årets sesong og før hjemmekampen mot Sørumsand 2 stod laget med to tap. Dessverre gikk det ikke mer enn ett minutt før gjestene tok ledelsen. Tage Pedersen Dorholt utlignet til 1-1 midtveis i første omgang, men Sørumsand tok på nytt ledelsen rett før pause.

R&Å 2 kom tilbake to ganger, men det var ikke nok

Fjorårets toppscorer Tage Pedersen Dorholt ga hjemmeaget en knallstart på andre omgangen da han utlignet til 2-2 rett etter avspark. Stillingen holdt seg til det var spilt en time, da tok Sørumsand for tredje gang ledelsen og denne gangen holdt det helt inn. Det betyr at R&Å 2 har fått en tung start i 6.divisjon, men sesongen er så vidt i gang, så laget har god tid på å snu den dårlige trenden.

Neste kamp for gutta er torsdag 9.mai, hjemme mot Skårer.

R&Å 2 stilte med følgende lag: Øyvind Hofsrud, Magnus Helle, Thomas Buseth, Sander Granlien-Hartweg, Jørgen Aaserud, Lars Halvor Røisgaard, Sigurd Flekke Mathisen, Jørgen Johannessen, Fredrik Stenbro, Marius Lundberg og Tage Pedersen Dorholt. Benyttede innbyttere: Sigurd Røseplass Aas, Sondre Midtbøen, Hans Kristian Hofsrud og Lazar Andreas Radanovic.