R&Å 2 holdt på å rote bort seieren

Jesper Aasreud satte inn 3-0 fra strafferket

5.divisjon  R&Å 2 mot Bjerke 4-3 (2-0)

R&Å 2 så ut til å gå mot en komfortabel tremålsseier, men mot slutten av kampen åpnet de slusene bakover og det ble plutselig en spennende avslutning på matchen.

Øystein Riise Pedersen sendte hjemmelaget i ledelsen etter et kvarter. Ti minutter senere doblet Arne Holter ledelsen til 2-0, som også ble pauseresultatet. Da Jesper Aaserud satte inn 3-0 fra straffemerket etter 54 minutter, trodde nok de fleste av seieren var i boks mot tabellnabo Bjerke.

Men med drøyt ti minutter igjen å spille våknet bortelaget til liv. Først reduserte de til 3-1, før Tage Pedersen Dorholt trodde han satte spikeren i Bjerke-kista med sin 4-1 scoring. Gjestene svarte med å score to mål helt på slutten, men de kom aldri nærmere enn 4-3 og R&Å-gutta kunne puste lettet ut etter å ha tatt sin første seier på fem kamper.

Etter 17 serierunder ligger R&Å 2 på 9.plass med 18 poeng. Det skal et jordskjelv til for at det rykker ned mer enn ett lag. Det betyr at R&Å 2 allerede nå er sikret spill i neste års 5.divisjon.

R&Å 2 stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Helle, Fredrik Stenbro, Patrick Elvethun Hansen, Øyvind Hofsrud, Lars Halvor Røisgaard, Øystein Riise Pedersen, Arne Holter, Jesper Aaserud, Eivind Sveinhaug, og Magnus Granmo Finset. Benyttede innbyttere: Thomas Buseth, Tage Pedersen Dorholt, Fredrik Stokkebryn og Hans Kristian Hofsrud