R&Å 2 J14 med årets første seier

Regionsserien jenter 14 år Kløfta – R&Å 2 14-21 (6-11)

R&Å 2 stod sammen med Kløfta uten poeng på de fem første matchene i årets sesong. Det var derfor en motivert gjeng blåkledde 14-åringen som var inntok Kløftahallen lørdag ettermiddag.

Ledet med fem mål til pause

Anført av en Malene Andresen Norum og Nora Linneá Stenberg Byring klarte R&Å-jentene å tilrive seg et lite overtak i matchen fra start. 2-2 ble til 4-7 ledelse halvveis ut i første omgangen. Kløfta kom som best to mål bak før de pådro seg to tominuttere etter hverandre. Dette utnyttet gjestene til å øke ledelsen til 6-11 til pause.

God kontroll også etter sidebytte

Kløfta scoret det første målet etter sidebytte, men Malene Andresen Norum og Hanna Melsnes scoret hvert sitt og sørget for at R&Å holdt hjemmelaget på behørig avstand. Bortelaget hadde god kontroll og etter 2 x 20 minutter kunne R&Å-jentene juble for sesongens første seier.