R&Å 2 J14 med sterk seier over serietoeren

Regionsserien jenter 14 år R&Å 2 – Ull/Kisa 3 18-17 (9-6)

Det var ingen forventet at R&Å 2 skulle klare å matche serietoer Ull/Kisa 3 da lagene møttes til kamp i Neshallen søndag. Men et sterkt bortepoeng mot Eidsvold Turn tidligere i uken ga jentene troen på at de er gode nok til å gi samtlige lag i serien god kamp.

Mina Sofie Nilsen med fem mål i første omgang

Nathalie Torp Andresen ga hjemmelaget en god start på matchen med kampens to første scoringer. Hjemmelaget lå foran i målprotokollen til det var spilt tretten minutter, da utlignet Ull/Kisa til 5-5. Heldigvis hadde R&Å hadde en for dagen meget opplagt Mina Sofie Nilsen på laget. Hun var ”on fire” og vartet opp med tre scoringer på rappen og sendte vertene opp i en tremålsledelse. Begge lagene scoret ett mål til før pause, slik at resultatet etter første omgang var 9-6 til de blåkledde.

Vant med ett mål

Målene kom tett i starten i andre omgang, og etter seks minutter var bortelaget kun ett mål bak. Hanna Melnes og Ariola Llapi sendte hjemmelaget på nytt i en tremålsledelse, men nok en gang klarte Ull/Kisa 3 å slå tilbake. Med under tre minutter igjen å spille var stillingen 16-16. Da satte Mina Sofie Nilsen inn sitt åttende mål for dagen, denne gangen fra straffemerket. Hanna Melsnes fulgte opp med å øke ledelsen til to mål. Da gjorde det ingenting at Ull/kisa scoret kampens siste mål, for da dommeren blåste i fløyta for siste gang, så stod det 18-17 til R&Å på måltavla.

R&Å stilte med følgende lag: Mia Husebø-Isaksen, Nora Alstad Quille, Norah Linnéa Stenberg Byhring, Malene Andresen Norum, Tilde Murud Heiberg, Mina Sofie Nilsen (8), Nathalie Torp Andresen (3), Ariola Llapi (5), Leah Haukø-Hauger, Hanna Melsnes (2) og Anna Sofie Aas