R&Å 2 J15 snudde kampen etter strålende 2.omgang

Jenter 15 år. R&Å2 – Frogner 2  20-18 (6-11)

Svak avslutning på første omgangen

R&Å 2 har i likhet med første laget fått opp dampen og fulle av selvtillit tok de  mandag imot Frogner 2 til toppkamp i Neshallen.

Etter en jevn og fin start på oppgjøret tok gjestene fullstendig over initiativet i kampen. En liten kollaps hos hjemmelaget gjorde sitt til at Frogner gikk fra 4-4 etter ti minutter til 5-11 etter tjuetre minutter. Thea Lindsveen-Johansen ga imidlertid R&Å-jentene et lite håp om poeng da hun fastsatte pauseresultatet til 6-11.

Glimrende andre omgang

Pausepraten må ha vært av det meget gode slaget, for det var et helt annet R&Å-lag som inntok parketten i andre omgang. Det var fullt trøkk fra start og i løpet av seks minutter hadde laget hentet opp Frogner sin ledelse. Like etterpå sendte Martine Aas Railton vertene opp i ledelsen for første gang siden starten på kampen.

Frogner klarte nok en gang å snu kampen, og var oppe i 13-15 ledelse, før R&Å-jentene igjen satte på turboen og scoret fem på rappen. Denne gangen klarte de å holde Frogner avstand og kunne til slutt juble for 20-18 seier. Det betyr samtidig at laget klatret opp på 2.plass.