R&Å 2 J15 tapte lørdag- vant søndag

Håndball R&Å

Lillestrøm Hk – R&Å 2 20-16 (9-11)

Ledet med fem mål – tapte kampen

Forrige helg bestod av to kamper for Raumnes & Årnes 2 jenter 15 år. Lørdag tok laget turen til Skedsmohallen og møte med Lillestrøm HK. Det ble en kamp med en god og mindre god omgang. De blåkledde fikk en fin start på oppgjøret og var på det meste oppe i en 5-10 ledelse, men dessverre knotet laget det til for seg selv på slutten av første omgangen og Lillestrøm endte med å score de fire siste målene i omgangen.

Vondt ble til verre i andre omgang. Hjemmelaget var klart best og etter 22 minutter hadde R&Å-jentene funnet veien til nettmaskene tre stusselige ganger. Etter 2 x 25 minutters spill hadde Lillestrøm vunnet kampen med 20-16.

Nora Dølvik Lier ble toppscorer med 6 mål.

R&Å stilte med følgende lag lørdag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk, Nora Dølvik Lier (6), Eline Sofi Gaarder Bergersen (1),Martine Aas Railton, Amanda Bjørk Elvarsdottir(1), Hedda Rønaas(1), Julie Heiberg(5), Helene Lier Flomark, Sofie Cornelie Høilund Bråthen(2) og Celina Sæterbakken Hagen

————

R&Å 2 – Borgen 11-5 (7-2)

Avgjorde kampen med to scoringer rett etter pause

Det var et revansjesugent R&Å-lag som søndag tok imot Borgen til match i egen storstue. Som i lørdagens match gikk ting på skinner i første omgang. Etter de første 25 minuttene hadde laget opparbeidet seg en komfortabel 7-2 ledelse.

Men mot Borgen scoret laget de to første målene etter pause og avgjorde med det kampen til sin fordel. Da gjorde det ikke noe at gjestene tok litt innpå mot slutten av kampen. Da sluttsignalet gikk hadde jentene vunnet sin andre strake hjemmeseier.

Neste kamp for R&Å 2 er søndag 18.oktober, borte mot AFSK

R&Å stilte med følgende lag lørdag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk(2),Mari Mangseth Svorkmo, Martine Aas Railton(3),Thea Lindsveen-Johansen(1), Amanda Bjørk Elvarsdottir(1), Julie Heiberg(2), Sofie Cornelie Høilund Bråthen, Karen Maria Haugen Aaserud, Marie Bechen Snøtun(1), Sunniva Dahle Sandbakk og Celina Sæterbakken Hagen (1)