R&Å 2 jenter 11år med borteseier over EIF

Jenter 11 år.    EIF – R&Å2 5-9 (2-4)

Det gror godt i jentehåndballen hos Raumnes & Årnes. I 11-årsklassen stiller de sågar med to lag som gjerne flyter litt over i hverandre. Lørdag var det dags for R&Å 2 sin fjerde kamp for sesongen. De tre første endte med seier, men motstander EIF var ikke dårligere og stod med to seiere av to mulige. En tøff motstander med andre ord.

Nå er det ikke resultatene så viktig, men utvikling og spilleglede. Heldigvis har 11-åringene til R&Å spillerglede i bøtter og spann, og de har hatt fin utvikling siden sesongstart. Dette lover godt for fremtiden.

Gikk nesten ti minutter før første målet

Lørdagens kamp startet med at EIF tok ledelsen for første og siste gang etter tre minutter. De blåkledde prøvde og prøvde, men EIF-keeperen var meget god, og det tok hele ti minutter før de scoret sitt første mål for dagen. Mot slutten av omgangen løsnet det litt og R&Å kunne gå i garderoben med 2-4 ledelse.

Godt forsvarsspill og gode keeper gjennom hele kampen

Andre omgangen startet forrykende med to kjappe scoringer av R&Å, før EIF reduserte til 3-6 etter fire minutters spill. Nærmere en tre mål kom aldri EIF. Årnes-jentene var bunnsolide i forsvar og skapte nok sjanser til å vinne kampen forholdsvis komfortabelt. Da man telte opp etter 2 x 20 minutter, stod det 5-9 på måltavla i favør R&Å.

Vi har fått rapport om at mange av R&Å-jentene meldte seg på i matchen, og hele fem av ti spillere noterte seg med scoring. Det til tross for at EIF hadde en meget god keeper som reddet mange skuddforsøk.

Fokuset før matchen lå på forsvarsjobben. Det å prate sammen, samt sette avtaler i angrep. Etter en litt nervøs start hvor jentene kålet det litt til for seg selv i forsvar, tok jentene ansvar. Resten av kampen var de veldig flinke til å prate og jobbe sammen som ett lag.

Lagledeldelsen kom med følgende tilbakemelding til oss:

• Siri og Mia hadde veldig godt samspill i både forsvar og angrep. Siri viste veldig fine takter da hun satte piruettfinta si rett i mål. Tilde spilte også en veldig god kamp og jobbet bra. Satte også et skudd i mål på gjennomløp mellom ving og bakspiller.
  • Jentene kom til mange sjanser, men skøyt mye rett på keeper. Seieren kunne blitt større, men alt i alt en god kamp av laget. Mina og Danyela stod begge en god kamp mellom stengene, mens Hanna scoret to mål på skudd utenfra og spilte ellers en bra kamp. Noe for øvrig alle jentene gjorde.