R&Å 2 jenter 13 år rystet Nordstrand, men tapte til slutt

Jenter 13 år Nivå 2 B-sluttspill  Nordstrand 2 – R&Å 2 16-12 (11-6)

Det ble oslotur for R&Å 2 jenter 13 år i helgen. Bortekamp mot Nordstrand 2 er aldri lette matcher, noe det heller ikke skulle vise seg å bli denne gangen heller.

Lå under med fem mål til pause

Det ble tøft fra start. Nordstrand var klart best og kjørte over et R&Å 2-lag som fikk lite til. Etter åtte minutter stod det 7-1 på måltavla. Hjemmelaget var oppe i sju måls ledelse, men mål av Malene Andresen Norum og Nora Alstad Quille helt på tampen av første omgang, gjorde sitt til at det fremdeles var et lite håp om poeng da lagene gikk utpå parketten i andre omgang.

Hentet opp sju mål, men ble slitne og tapte til slutt

R&Å-jentene åpnet andre omgangen forrykende. De rett og slett tok hjemmelaget skikkelig på senga. Først satte de inn tre mål, før de lot Nordstrand til en gang, for så å klinke til med ytterligere tre mål og med det utligne til 12-12. En fantastisk opphenting av vertenes sjumålsledelse.

Med åtte minutter igjen å spille øynet R&Å poeng, men dessverre hadde Nordstrand kommet seg over ”sjokket” og avsluttet matchen med å score kampens fire  siste mål og med det vinne kampen 16-12.

Neste kamp for R&Å 2 er 5.mars, hjemme mot Skogsrand

R&Å Stilte med følgende lag: Mia Husebø-Isaksen, Nora Alstad Quille (2), Norah Linnéa Stenberg Byhring, Malene Andresen Norum (5), Tilde Murud Heiberg (1), Mia Stirbyte (1), Safae Idirssi Janati, Hanna Klich (1), Nathalie Torp Andresen (1), Hanna Melsnes, Isabegge Sandnes Florvik (1) og Amalie Sveen