R&Å 2 Jenter 13 år snudde til seier på slutten

Jenter 13 år: Fjellhamar 2 mot R&Å 2 8-10 (3-5)

R&Å 2 startet sesongen med firemålsseier over Lillestrøm 2, før de gikk på to knepne tap. Etter en måned uten kamper så var det klart for årets fjerde seriekamp, borte mot Fjellhamar 2. Før matchen stod begge lagene med en seier og to tap. Det var derfor to spente lag som inntok parketten.

Gjestene fra Årnes fikk en pangstart på kampen, men 0-2 ble raskt til 2-2, før R&Å-jentene satte inn ett ekstra gir og banket inn tre baller i nettmaskene bak hjemmelagets sisteskanse.

Til pause ledet R&Å 3-5, men Fjellhamar startet andre omgangen best, og med under fem minutter igjen å spille så ledet de 8-7. R&Å-jentene ga imidlertid ikke opp. De viste en herlig moral og vinnervilje, og klarte å snu matchen gjennom å score de tre siste målene og vinne kampen 8-10

R&Å stilte med følgende lag: Eline Langås, Nora Alstad Quille (1), Norah Linnéa Stenberg Byhring (2), Malene Andresen Norum (2), Tilde Murud Heiberg (2), Ikram Idrissi Janati, Safae Idrissi Janati, Hanna Klich, Nathalie Torp Andresen (2), Leah Hauge-Hauger, Hanna Melsnes (1) og Anna Sofie Aas