R&Å 2 jenter 14 år med sesongens første seier

Mobile Regionscup jenter 14  år Hasle-Løren – R&Å 2 14-19 (6-10)

R&Å 2 jenter 14 år tok torsdag turen til hovedstaden og den iskalde Lørenhallen for å møte Hasle-Løren i Mobile Regionscup. Jentene har fått en litt tung start i seriespillet med fem strake tap, men tapte bare med to mål mot Hauerseter/Borgen i helgen, så de gikk til cupkampen med tro på at årets første seier var like rundt hjørnet.

R&Å-jentene var påskrudd fra start

Det var et heltent R&Å-lag som det luktet svidd av i starten av matchen. Jentene gikk ut i hundre og kjørte over hjemmelaget fra første sekund. Kampens toppscorer Lili Kiss scoret de to første målene, før Martine Lund Bue fulgte opp med å sette inn kampens tredje. Hasle-Løren scoret ett mål her og der, men halvveis ut i første omgang hadde R&Å opparbeidet seg en femmålsledelse etter at Marte Bommo Skogholt økte til 2-7. Kampen jevnet seg litt mer ut mot slutten av omgangen, men gjestene kunne gå til pause med 6-10 ledelse.

Fortjent femmålsseier

R&Å startet andre omgangen med to scoringer, og derfra og ut hadde de god kontroll på matchen. Ledelsen var aldri under fire mål og spikeren i Hasle-Løren kista ble satt inn da Mina Sofie Nilsen putta tre på rappen og økte til 12-19. Da gjorde det ingenting at hjemmelaget scoret kampens to siste mål og fastsatte sluttresultatet til 14-19 i R&Å sin favør.

R&Å 2 stilte med følgende lag: Martine Lund Bue (1), Malene Andresen Norum (2), Marte Bommo Skogholt (3), Tilde Murud Heiberg, Mina Sofie Nilsen (4), Danyela Sannum, Lili Kiss (6), Safae Idrissi Janati, Siri Skjolden, Hanna Melsnes (2) og Anna Sofie Aas