Håndball R&Å

AFSK – R&Å 2  9-17 (5-7)

Søndag var det dags for sesongens femte serierunde for R&Å 2 jenter 15 år. Denne dagen var det en kort tur til Aurskoghallen og møte med AFSK.

Hawaii-hånball i første omgang

Årnes-jentene fikk god start på kampen og etter åtte minutter stod det 1-4 til gjestene etter to scoringer av Thea Lindsveen-Johansen og ett mål hver av Karen Maria Haugen Aaserud og Martine Aas Railton.  Så sa det stopp. AFSK scoret fire mål på rad og hadde med det snudd kampen til 5-4. Mot slutten av omgangen fikk vertene en to minutter som R&Å utnyttet til fulle ved å score tre mål og gå til pause med 5-7 ledelse.

Kort prosess i andre omgang

To minutter ut i andre omgangen fikk AFSK en ny to minutter som de blåkledde fra Årnes utnyttet. Gjestene fikk blod på tann og fortsatte å gønne på og sju minutter ut i andreomgangen hadde de opparbeidet seg en seksmålsledelse som de aldri ga fra seg.  Med to minutter igjen å spille fastsatte kampens toppscorer, Astrid Sofie Mobæk, sluttresultatet til 9-17.

Neste kamp for R&Å 2 er mandag 26.oktober, hjemme mot Frogner 2

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk(8), Matilde Aune Arnstad (1), Thea Lindsveen-Johansen (3), Dina Bommo Skogholt, Martine Aas Railton (2), Amanda Bjørk Elvarsdottir (1), Karen Maria Haugen Aaserud (1), Helene Lier Flomark, Marie Bechen Snøtun, Sofie Cornelie Høilund Bråthen, Celina Sæterbakken Hagen (1)