R&Å 2 med timålsseier over OSI 3

OSI 3 Osimandias – R&Å 47-57 (12-17,11-15,11-13,13-12)

R&Å gikk på et surt tap mot Kongsvinger Wolves i forrige serierunde, men var klare for å reise kjerringa i bortemøte med OSI 3 Osimandias.

Lagene fulgte hverandre i starten og etter seks minutter tok OSI3 ledelsen for første gang med 12-11. Dette ville ikke R&Å ha noe av og svarte med å øke tempoet slik at de kunne gå til pause med 12-17 ledelse. Bortelaget dro sakte men sikkert i fra i andre periode og etter to perioder stod det 23-32 på måltavla.  R&Å fortsatte å ha hjemmelaget på behørig avstand i de to siste periodene og kunne til slutt juble for timålsseier. 47-57. Klaidas Bicka ble bortelagets beste poengplukker med 17 poeng.

Etter 12 kamper ligger R&Å på 5.plass med 8 poeng

R&Å stilte med følgende lag: Zydrunas Antanaitis (12), Klaidas Bicka (17), Dainius Medeisis, Donatas Raisutis (2), Robertas Raisutis (9), Marius Karlonas (3), Virginijus Kukanauskas (2), Deivydas Stankevicius (12) og Tomas Sukys