R&Å 2 mistet seieren i siste minutt

Mads Elvethun Hansen scoret ett mål for R&Å 2 i 3-3 bataljen borte mot Borgen

Borgen – R&Å2 3-3 (1-1)

R&Å 2 stilte med sesongens sterkeste tropp i bortemøte med Borgen, men det var hjemmelaget som tok ledelsen allerede etter fire minutter ved ringreven Stig Roar Fjeldvang. Gjestene slo imidlertid tilbake. Først utlignet Mads Elvethun Hansen til 1-1, som også var pauseresultatet, før Fredrik Stenbro sendte R&Å2 i ledelsen 1-2, rett etter sidebytte.

Før andre omgangen var ti minutter gammel hadde lagene scoret ytterligere hvert sitt mål til. Først utlignet Fjeldvang til 2-2, før Fredrik Stenbro på nytt sendte bortelaget i ledelsen. Et hardtkjempende Borgen lag ga seg imidlertid aldri, og i kampens siste spilleminutt utnyttet Kevin Manosa Christensen ubesluttsomhet i R&Å-forsvaret og satte inn 3-3, som også ble sluttresultatet.

Etter sju serierunder ligger R&Å 2 på 2.plass med 16 poeng, tre poeng bak serieleder Søndre Høland, som også måtte nøye seg med ett poeng i sin kamp.

R&Å2 spiller neste kamp torsdag 30.mai, hjemme mot erkerival FUVO2

R&Å 2 stilte med følgende lag: Tobias Bråthen Holt, Mattis Haug, Fredrik Stokkebryn, Simon Petersen, Magnus Midling Larsen, Fredrik Stenbro, Martinus Slette Granum, Jørgen Johannessen, Markus Grønvold, Mads Elvethun Hansen og Lasse Holum Hansen.

Benyttede innbyttere: Ole Elias Jacobsen, Henrik Sann, Magnus Finset og Sigurd Westby