R&Å 2 lukter opprykk etter seier over serielederen

Fredrik Stokkebryn ble sendte R&Å2 til himmels med sin matchvinnerscoring fem minutter før slutt.

Onsdag var det duket for toppmatch i 6.divisjon mellom serietoer R&Å2 og serieleder Søndre Høland. Hjemmelaget var veldig motiverte på å ta knekken på serielederen og samtidig påføre de sesongens første tap, det betydde at de stilte med en særdeles god tropp med Lasse Holum Hansen og Marius Preber i spissen.

Lagene kom til matchen med henholdsvis fem og sju strake seiere, og heldigvis ble kampen en toppkamp verdig med høyt tempo, fine scoringer og spenning helt til siste slutt.

R&Å 2 – Søndre Høland 3-2 (0-0)

Lagene kjente litt på hverandre i starten av første omgangen, men etter hvert slapp nervene mer og mer taket og tempoet ble høyere. Det som manglet var produksjonen av store målsjanser. Vertenes Lasse Holum Hansen var nærmest scoring, men tverrliggeren stod i veien.

Etter sidebytte kom også Holum Hansen sin spissmakker fra A-laget, Marius Preber, inn på banen. Disse to skulle etter hvert kombinere fint med hverandre.

Fire mål i løpet av åtte minutter

Etter en times spill stod det fremdeles 0-0, men så ble det action på Årnes Kunstgras. Først sendte Lasse Holum Hansen R&Å2 i ledelsen etter fint fremspill av Marius Preber. To minutter senere utlignet Carl Oscar Moe Borgersrud for gjestene, og ytterligere fire minutter etter det sendte Jøran Sandby bortelaget opp i ledelsen 1-2.

Søndre Høland var i himmelen i to minutter, da ble Marius Preber spilt fri og utlignet til 2-2. I løpet av åtte minutter var det scoret fire mål, to til hvert av lagene, men så tok lagene pause, før det hele igjen eksploderte mot slutten av matchen.

Fredrik Stokkebryn ble matchvinner

Med fem minutter igjen å spille fikk hjemmelaget corner som gikk via Fredrik Stokkebryn og inn i nettmaskene. Søndre Høland satte inn en sluttspurt, men klarte ikke overliste keeperdebutant Erik Smokvina i R&Å2-buret. Dermed endte det med en meget sterk 3-2 seier til R&Å2.

Med seks kamper igjen å spille leder Søndre Høland 6.divisjon med 37 poeng, fem poeng foran R&Å2. De på sin side har fire poeng og en kamp til gode på sin eneste opprykkskonkurrent, Fjellhamar 2.

Neste kamp for R&Å2 er fredag 6.september, borte mot Skjetten 3

R&Å2 stilte med følgende lag:Erik Smokvina, Øystein Riise Pedersen, Marius Attho Hallgren, Mattis Haug, Fredrik Stokkebryn, Markus Grønvold, Jørgen Rasmus Johannessen, Sigurd Westby, Magnus Krefting Hansen, Fredrik Stenbro Andersen og Lasse Holum Hansen.

Benyttede innbyttere: Ole Elias Jacobsen, Sigurd Flekke Mathiesen og Marius Preber