R&Å 2 tapte for Bjerke

Markus Grønvold og R&Å 2 tapte borte mot Bjerke

5.divisjon  Bjerke – R&Å 2 2-0 (1-0)

R&Å 2 har variert veldig i årets sesong, fra 1-8 tap hjemme mot Søndre Høland til å feie Løvenstad av banen med sifrene 6-0 i forrige serierunde. Men alt i alt så har laget levert meget god sesong i 5.divisjon og hadde muligheten til å klatre opp på fjerde plass med seier over et Bjerke lag som med sine fire poeng lå rett over nedrykksstreken.

R&Å 2 manglet det lille ekstra

Kampen startet og R&Å-gutta var ikke helt på. Dette utnyttet Sivert Søreide med å sende hjemmelaget i ledelsen etter 9 minutters spill. Gjestene kom aldri skikkelig inn i kampen og selv om laget viste bedre takter i andre omgang så var det ikke direkte ufortjent at Bjerke gikk opp til 2-0 i kampens siste minutt ved Søreide og med det tok en for de meget viktig seier i kampen for tilværelsen i 5.divisjon.

Ligger an til å komme på øvre halvdel

Etter 8 serieomganger ligger R&Å 2 på 6.plass med 12 poeng og tapet gjør sitt at laget ser ut til å ende i et vakum, der de ikke har noen sjanse til å verken rykke opp eller ned. En plass på øvre halvdel er godt innefor rekkevidde og en prestasjon de bør være fornøyde med.

Neste kamp for R&Å 2 er onsdag 29.september, hjemme mot Leirsund

R&Å 2 stilte med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Øystein Riise Pedersen, Markus Grønvold, Magnus Midling Larsen, Fredrik Stokkebryn, Håkon Bergh, Robin Rognerud, Jonas Eng, Hans Kristian Hofsrud, Fredrik Stenbro Andersen og Lamek Million.

Benyttede innbyttere; Omid Taheri, Magnus Granmo Finstet, Kristian Skjeldal Mathiesen