R&Å 2 tapte for kretsmester Rælingen

Jonas Eng scoret for R&Å2

5.divisjon  R&Å 2 – Rælingen  2-3 (1-1)

R&Å 2 har levert en god førstesesong i 5.divisjon og var garantert en 6.plass før sesongens siste serierunde, hjemme mot Rælingen. Gjestene hadde opprykksplassen i boks, men jaget 1.plassen og med det kretsmestertittelen. Det var også de som tok ledelsen etter 27 minutter. Fem minutter senere skapte Lasse Holum Hansen balanse i regnskapet da han utlignet til 1-1, som holdt seg omgangen ut.

Andre omgangen var tjue minutter gammel da sønnen til LSK-legenden Torgeir Bjarmann, Jesper Buer Bjarmann, sendte Rælingen på nytt opp i ledelsen fra straffemerket. Få minutter senere økte samme spiller til 1-3. Hjemmelaget svarte med å gå rett i angrep og sette inn sitt andre mål for dagen. Dessverre kom aldri målscorer Jonas Eng og R&Å2 nærmere og Rælingen tok en viktig seier som førte de helt til topps i 5.divisjon