R&Å 2 tapte stort hjemme for Søndre Høland

5.div. R&Å 2 – Søndre Høland 1-8 (0-3)

Tirsdag kveld tok et R&Å2-lag med to strake seiere i mot Søndre Høland til sesongens første gresskamp.

Gjestene startet i et høyt tempo og tok ledelsen etter fire minutter spill. Ti minutter senere stod det 0-2 og etter halvspilt omgang hadde Søndre Høland putta tre mål.  Målene fortsatte å renne inn etter sidebytte og det var først på stillingen 0-7 at R&Å2 fikk trøstemål, signert Magnus Granmo Finset. Søndre Høland scoret ytterligere ett til slik at sluttresultatet ble 1-8.

Neste kamp for R&Å 2 er tirsdag 31.august, hjemme mot Flisbyen

R&Å 2 stilte med følgende lag: Paul Bjørnar Knapskog-Hope, Øystein Riise Pedersen, Stian Linderoth-Jensen, Fredrik Stokkebryn, Øyvind Hofsrud, Magnus Midling Larsen, Magnus Granmo Finset, Håkon Bergh, Jørgen Rasmus Johannessen, Fredrik Stenbro Andersen og Lasse Holum Hansen.

Benyttede innbyttere: Alexander Gram Andersen, Jørgen Aaserud og Lamek Million