R&Å 2 tapte to meget viktige poeng på overtid

Ett poeng på to kamper for R&Å2

Rekruttlaget til R&Å i 5.divisjon har etter flere år med oppturer fått det tøft i årets 5.divisjon. Laget startet imidlertid friskt med fire poeng på de tre første matchene inkludert 3-1 seier over Bøn. Men siden har det gått trått. På de fire siste matchene før hjemmekampen mot Søndre Høland hadde de tatt ett fattig poeng.

5.div. R&Å 2 – Søndre Høland 2-2 (1-0)

En viktig bunnkamp som ingen av lagene hadde råd til å tape, aller minst R&Å2, som ligger helt nederst. Marcus Solberg Damstuen ga hjemmelaget en etterlengtet ledelse etter en halvtimes spill. Dette resultatet holdt seg til det var tjue minutter igjen av matchen, da utlignet Søndre Høland til 1-1. Hjemmelaget gravde seg på ingen måte ned, men ga jernet og etter 85 min fikk de sin velfortjente scoring ved Lars Halvor Røisgaard. R&Å 2 så ut til å gå mot en viktig og kjærkommen seier, men to minutter på overtid fikk bortelaget straffespark som de scoret på. Dermed måtte R&Å-spillerne se to meget sure poeng gå tapt.

Med seier hadde R&Å 2 vært oppe på 8 poeng og Søndre Høland på 7. Nå snudde det i stedet til at R&Å 2 står med 6 poeng og Søndre Høland har 8 poeng

—————

5.div Bjerke – R&Å 2 5-0 (3-0)

Etter litt frem og tilbake i starten, så sendte tidligere Hvam-spiller Sivert Søreide hjemmelaget i ledelsen etter et kvarter spill. Halvveis ut i omgangen scoret Bjerke 2-0 og etter 36 minutter var Søreide på farten igjen og satte inn Bjerke sitt tredje mål for kvelden.

R&Å2 klarte aldri å komme seg til hektene i andre omgang, i stedet tok det bare fem minutter før det stod 4-0 og før timen var spilt hadde Bjerke scoret kampens femte mål. Flere mål ble det ikke på Bjerke kunstgress og R&Å-gutta måtte ta den tunge veien hjem med 5-0 tap i sekken.

Etter 10 serieomganger ligger R&Å2 helt nederst på 12.plass med 6 poeng, men det er mer enn to poeng opp til Aurskog-Høland 2 på 9.plass. Neste kamp for R&Å 2 er torsdag 22.juni, borte mot Skjetten 2

R&Å 2 stilte følgende lag mot Søndre Høland: Truls Frogner, Sander Granlien-Hartweg, Robin Rognerud, Mikolaj Andrzej Liber, Jørgen Aaserud, Lars Halvor Røisgaard, Mattis Haug, Hans Kristian Hofsrud, Øystein Riise Pdersen, Jørgen Rasmus Johannessen og Marcus Solberg Damstuen. Benyttede innbyttere: Magnus Midling Larsen, Kenneth Stokkebryn Jensen, Øyvind Hofsrud, Noah Myhrvold Kopperud, Mikal Dahl Flisen og Sigurd Røseplass Aas.

R&Å 2 stilte følgende lag mot Bjerke: Truls Frogner, Øystein Riise Pedersen, Kenneth Stokkebryn Jensen, Fredrik Stokkebryn, Mikael Flisen, Sondre Midtbøen, Mattis Haug, Eivind Solhaug, Tage Pedersen Dorholt, Jørgen Rasmus Johannessen og Marcus Solberg Damstuen. Benyttede innbyttere: Magnus Midling Larsen, Lasse Holum Hansen og Hassan Aslam