R&Å 3 avsluttet vårsesongen med to seiere og tabelltopp

Tim Sebastian Henriksen Jahnson scoret det tredje og siste målet for R&Å i bortemøte med Flisbyen 2

R&Å 3 har hatt en meget god vårsesong som ble avsluttet med hjemmekamp mot Sand 2 og bortekamp mot Flisbyen 2.

R&Å 3 mot Sand 2 5-0

Etter tre strake hjemmeseire så skulle det raskt vise seg at heller ikke Sand 2 hadde kvalitet til å by opp til dans. Det ble i stedet katens lek med musa, i favør de blåkledde fra R&Å3. Hjemmelaget kjørte over Sand fra start og ledet 3-0 til pause. Etter sidebytte så scoret hjemmelaget ytterliggere to mål, samtidig som man holdt nullen bakover.

Målene til R&Å 3 ble satt inn av Kenneth Stokkebryn Jensen 2, Omid Taheri, Kristoffer Bue og Alexander Gram Andersen

R&Å3-trener Kristian Skjeldal Mathiesen forteller til Nesfotballen at de spilte en god kamp, men at de kun satte 40% av sjansene. Defensivt var de bunnsolide og slapp Sand 2 til kun en målsjanse i løpet av 90 minutter. Alle bidro og laget tok en meget fortjent seier som egentlig burde vært enda større.

R&Å3 stilte med følgende lag: Paul Bjørnar Knapskog-Hope, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Fredrik Stokkebryn, Ruben Kristengård, Marius Sormerud Johansen, Magnus Rustad Nilsen, Kenneth Stokkebryn Jensen, Remi Myhrer, Alexander Gram Andersen, Henrik Hansen Lindstad, Lasse Holum Hansen og Kristoffer Bue. Benyttede innbyttere. Mathias Alexander Swart, Omid Taheri og Jørgen Rasmus Johannessen

Flisbyen 2 mot R&Å 3 1-3 (1-0)

Med seier ville R&Å 3 klatre helt til topps på tabellen, men til tross for at bortelaget var gode med ball og lot Flisbyen 2 løpe, så var det hjemmelaget som kunne gå til pause med ledelse 1-0 etter scoring i det 38. minutt

R&Å 3 fortsatte å trille ball og klarte etter hvert å omsette sjansene til mål. Etter 65 minutter utlignet Magnus Rustad Nilsen til 1-1, og med et kvarter igjen å spille så sendte innbytter Jørgen Rasmus Johannesen gjestene i ledelsen 1-2.Bortelaget hadde god kontroll og etter 80 minutter fikk hjemmelaget utvist en spiller. Rett etterpå fastsatte Tim Sebastian Henriksen Jahnson sluttresultatet til 1-3.

R&Å3-trener Kristian Skjeldal Mathisen konstaterte at laget fikk igjen for at de var tålmodige, samtidige som de gamblet på å legge et godt press på de når muligheten var der. Dette gjorde sitt til at de klarte å snu kampen til sin fordel og med det klatre helt til topps på 8.divisjonstabellen. Treneren sier seg nær sagt veldig godt fornøyd med vårsesongen.

Tabellen for 8.div finner du her

R&Å 3 stilte med følgende lag: Adam Atour, Fredrik Stokkebryn, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Ruben Kristengård, Kenneth Stokkebryn Jensen, Alexadner Gram Andersen, Remi Myhrer, Marius Sormerud Johansen, Magnus Rustad Nilsen, Lasse Holum Hansen og Håkon Vestmo. Benyttede innbyttere: Jørgen Rasmus Johannessen, Henrik Hansen Lindstad og Kristoffer Bue