R&Å 3 er ute av opprykksampen

 

Fredrik Stokkebryn og R&Å 3 tapte mot Sand 2

8.div. Sand 2 mot R&Å 3  6-3 (3-0)

R&Å3 har sammen med Skogbygda og Kløfta 2 kjempet om den andre og siste opprykksplassen i 8.divisjon gjennom hele sesongen. Lagene har byttet på å inneha andreplassen, men i høst har R&Å 3 slitt med å stille mannskap. Etter to tap vartet de opp med et sterkt 3-3 resultat i forrige serierunde mot serieleder Bøn 2, men i årets nest siste kamp, borte mot Sand 2, så ble det tungt.

R&Å 3-trener Kristian Skjeldal Mathiesen konstaterte at det har vært tungt å samle sammen spillere til høstens kamper.

 • Vi skapte utrolig mange sjanser mot Sand 2, men det var en dårlig kamp av oss. Vi lå under 3-0 til pause. Hevet oss litt i andre omgang og spilte den 3-3, men kampen tapte vi 6-3. Vi har slitt med å stille fullt mannskap i høst, noe som har gjort sitt til at vi har fått en forferdelig formsvikt. Det har vært tungt, nå ser jeg/vi bare frem til å bli ferdig med sesongen, sier Kristian Skjeldal Mathiesen til Nesfotballen.

R&Å 3 avslutter årets sesong søndag 9.oktober, hjemme mot Flisbyen 2

R&Å 3 stilte med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Mikael Flisen, Fredrik Stokkebryn, Remi Myhrer, Kristian Skjeldal Mathiesen, Kenneth Stokkebryn Jensen, Marius Sormerud Johansen, Steinar Hofsrud og Håkon Vestmo. Benyttede innbyttere: Adrian Fauskrud Lorentzen, Ruben Kristengård, Warsay Mehari Araya og Omid Taheri

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg