R&Å 3 gikk på et klart tap mot Rælingen 2

9.divisjon Rælingen 3 – R&Å 3  7-1 (4-1)

R&Å 3 stilte med stor aldersspredning da laget møtte Rælingen 3. Ungt pågangsmot og en gjeng rutinerte karer var ikke nok til å ta poeng på Marikollen. Allerede etter sju minutter hadde R&Å sin sisteskanse hentet to baller ut av nettet. Hjemmelaget fortsatte i samme stil og etter en halvtimes spill stod det 4-0 på måltavla. Kjell Myhr sendte et lite håp om poeng da han reduserte like før hvilen.

Dessverre røyk alt håp om poeng da Rælingen økte til 5-1 fra straffemerket ti minutter ut i andre omgang. Vertene scoret ytterliggere to mål slik at kampen endte med 7-1 tap.

Etter ti kamper ligger R&Å 3 på 8.plass med 12 poeng. Neste kamp for R&Å-gutta er mandag 28.august hjemme mot Hakadal.

Du finner tabellen for 9.div her

R&Å 3 stilte med følgende tropp: John Kristian Lystad, Svend Oskar Bråtho, Sivert Modal, Sasmikan Sasikumar, Thomas Omvik, Jimmy Pettersen, Kristoffer SNildal, Warsay Mehari Araya, Kjell Myhr, Steinar Hofsrud, Stian Aaserud, Toma Rimac, Kenneth Stokkebryn Jensen, Andreas Olafsen, Sander Tufte Ringnes, Håkon Vestmo og Gøran Johansen