R&Å 3 knuste EIF 3 med 11-0

9.divisjon avdelings vinner  R&Å 3 – EIF 11-0 (4-0)

Etter en litt rufsete start på høsten og fem kamper uten seier, så var det en motivert gjeng som tok mot nestjumbo EIF 3 til kamp på Årnes Kunstgras mandag kveld. I våroppgjøret ledet R&Å 3 med to mål for så å tape kampen 4-2.

R&Å3 ledet 4-0 til pause

Denne gangen stilte R&Å3 med en både bedre og større tropp, klare for å dra i land høstens første seier. Hjemmelaget gikk hardt ut av startblokkene og allerede etter ti minutter satte Mikael Flisen den første ballen i mål. Warsay Mehari Araya fulgte opp og doblet ledelsen etter et kvarter spill. Kampens profil og toppscorer, Steinar Erlandsen Hofsrud. fulgte opp med to nye scoringer før omgangen var halvspilt. Etter fire forholdsvis kjappe mål, slappet R&Å3-spillerne ned på tempoet og lot EIF 3 få kjenne litt på kula.

Steinar Erlandsen Hofsrud med fire mål

En solid første omgang ble til en strålende andre omgang hvor målene rant inn som perler på en snor. Først ut var Kristian Skjeldal Mathisen som økte til 5-0, fire minutter ut i omgangen. Toma Rimac scoret ett, mens Steinar Erlandsen Hofsrud scoret sitt tredje og fjerde. Da stod det 8-0 på målprotokollen og enda var det igjen over et kvarter. R&Å 3 var på ingen måte ferdigscoret. Kenneth Stokkebryn Jensen ville også være med på målshowet og putta to på rad, før Håkon Vestmo avsluttet en målrik kveld på Årnes kunstgras med å fastsattes sluttresultatet til 11-0 til vertene.

Neste kamp for R&Å 3 er mandag 25.september, borte mot Sørumsand 3

R&Å stilte med følgende tropp: John Kristian Lystad, Warsay Mehari Araya, Håvard Tobias Heggem, Sasmikan Sasikumar, Svend Oskar Bråtho, Mikael Dahl Flisen, Øystein Linnes, Kenneth Stokkebryn Jensen, Sitan Aaserud, Steinar Erlandsen Hofsrud, Robin Einarsen, Elias Bråthen Knobloch, Sander Tufte, Kristian Skjeldal Mathisen, Andreas Olafsen, Toma Rimac og Håkon Vestmo