R&Å 3 med god start på sesongen

8.divisjon  R&Å 3 – Nittedal 2  4-2 (2-1)

R&Å 3 fikk en marerittstart på årets sesong da gjestene Nittedal 2 tok ledelsen allerede etter 3 minutters spill. Spillet bølget frem og tilbake, men etter en halvtimes spill utlignet Marius Benjaminsen til 1-1 og med fem minutter til pause så sendte Kristoffer Jostein Bue hjemmelaget i ledelsen.

Andre omgangen fortsatte i samme spor, men nok en gang var det R&Å som fant veien til nettmaskene. Etter en times spill økte innbytter Jørgen Rasmus Johannessen til 3-1. Ti minutter senere skapte Nittedal nytt liv i kampen da de reduserte til 3-2. Årnes-gutta hadde på ingen måte tenkt å spandere noen poeng på gjestene og med tre minutter igjen å spille så fastsatte Johannessen sluttresultatet til 4-2 til hjemmelaget.

Neste kamp for R&Å3 er onsdag 4.mai, hjemme mot FUVO 3

R&Å 3 stilte med følgende lag: Adam Atour, Ruben Kristengård, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Fredrik Stokkebryn, Kennet Stokkebryn Jensen, Kristoffer Bue, Marius Sormerud Johansen, Henrik Hansen Lindstad, Remi Myher, Marius Benjaminsen og Lasse Holum Hansen

Benyttede innbyttere: Sander Tufte Ringnes, Espen Thorvaldsen, Birk Hansen Lindstad, Håkon Vestmo og Jørgen Rasmus Johannessen