R&Å 3 med sterk opphenting mot serielederen

Omid Taheri scoret ett mål da R&Å 3 hentet opp Bøn2 sin tremålsledelse i andre omgang

8.divisjon  Bøn 2 mot R&Å3 3-3 (3-0)

R&Å 3 stilte med et meget redusert til bortekampen mot serieleder Bøn 2 søndag kveld. Sykdom og fraflytting gjorde sitt til at de kun stilte med 11 spillere til toppoppgjøret. R&Å 3 ville med seier ta tilbake opprykksplassen fra Skogbygda og sitte i førersetet med to kamper igjen å spille.

Startet kampen med 10 spillere

R&Å3-trener Kristian Skjeldam Mathiesen forteller at de sliter om dagen og at de har vært inne på å trekke laget. Siden høsten startet har de vært plaget med få spillere. Det var såpass lite spillere at han selv måtte tre på seg keeperhanskene.

• Vi startet kampen det første kvarteret med kun ti spillere før siste mann kom og vi ble fulltallig.

Lå under 3-0, men hentet opp ledelsen i 2.omg

Den tidligere Eidsvold Turn-spilleren Magnus Kristengård sendte hjemmelaget i ledelsen rett før det var spilt et kvarter. Halvveis ut i omgangen doblet Richard Mansfield Sperre ledelsen og før halvtimen var spilt hadde Ole-Andreas Stigsrud lagt på til 3-0 til Bøn 2.

Bøn 2 kunne mer eller mindre avgjort opprykket med seier, men R&Å 3 slo kraftig tilbake etter sidebytte. Gjestene hentet rett og slett opp hele hjemmelagets ledelse og kunne reise fra Bøn stadion med ett poeng i sekken etter scoringer av Omid Taheri, Kenneth Stokkebryn Jensen og Marius Sormerud Johansen.

• Vi ble liggende under 3-0 etter første omgang, men snudde det i andre omgang. Vi er meget stolte over prestasjonene etter sidebytte og ikke minst resultatet, spesielt med tanke på omstendighetene i forkant og i starten av matchen. Vi gjennomfører en god kamp og alle som møtte opp ga 100% hele veien inn, og det ga seg betalt i form av ett meget viktig poeng i kampen om opprykk, sier en tross alt fornøyd trener til Nesfotballen.