R&Å 3 tapte for Hurdal

Magnus Midling Larsen med sin andre scoring for sesongen

9.divisjon  R&Å 3 – Hurdal 1-3 (0-2)

R&Å 3 lå på en strålende andreplass etter seieren over Eidsvold Turn 3 i forrige serierunde. Mandagens oppgjør mot Hurdal ble spilt på Årnes stadion gras. Tredjelaget er det eneste seniorlaget til R&Å som i år kommer til å spille på naturgress. Sånn har det blitt når kunstgressgenerasjonen får bestemme.

Hurdal har de siste årene vært ett av Akershus dårligste lag og en motstander R&Å 3 stort sett har hatt god kontroll. I år har laget fått en liten opptur og rett før pause tok laget ledelsen 0-1 ved Vemund Skånsar Borgersen. Stillingen holdt seg til ti minutter etter hvilen, da økte Dan Theo Døssland til 0-2.

R&Å 3 stod med tre matcher uten tap og ville ikke gi seg uten kamp. Magnus Midling Larsen ga hjemmelaget håp om poeng da han etter en times spill reduserte til 1-2. Vertene la inn en sluttspurt for å få utligning, men i kampens 89. minutt falt avgjørelsen da Mikael Gaup fastsatte sluttresultatet til 1-3.

Tapet gjorde sitt til at R&Å 3 falt fra andre plass og helt ned til 7.plass. Neste mulighet til å revansjere seg kommer torsdag 8.juni. Da er det duket for lokaloppgjør på bortebane mot Haga.

R&Å 3 stilte med følgende tropp: Eirik Sannerud Moe, Warsay Mehari Araya, Magnus Midling Larsen, Fredrik Stokkebryn, Svend Oskar Bråtho, Steinar Hofsrud, Hans Kristian Hofsrud, Omid Taheri, Kjell Myhr, Toma Rimac, Merih Mengs Goitom, Stian Aaserud, Håkon Vestmo, Gøran Johansen, Andreas Olafsen, Kevin Wangen Myrvold og Kristian Skjeldal Mathiesen.