R&Å 3 tapte

To mål av Øyvind Hofsrud var ikke nok til hjelpe sine lagkamerater i R&Å3 til seier

Hauerseter 2 – R&Å 3 4-3 (3-1)

Tredjelaget til Raumnes & Årnes har prestert godt på bortebane i hele år, men det ble bare nesten i borteoppgjøret mot Hauerseter 2.

Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 etter 6 minutter og doblet ledelsen før det var spilt et kvarter. Kenneth Stokkebryn Jensen ga nytt liv til kampen med sin redusering fra straffemerket etter 16 minutter. Like før pause scoret Martin Lundemo Syvertsen sitt mål nr 30 for sesongen. Disse er fordelt på 23 for Holter 6.div), 6 for Hauerseter 2 (8.div) og 1 for Hauerseter i 5.div.

Ingen fare for nedrykk

3-1 til pause ble til 4-1 etter en times spill. R&å 3 ga ikke opp og med to kjappe scoringer av Øyvind Hofsrud i det 69. og 72. minutt, var det plutselig kamp igjen. De siste tjue minuttene kjempet Årnes-gutta for utligning, men klarte ikke i få ballen over målstreken. Dermed ebbet kampen ut med 4-3 seier til Hauerseter 2. Tross tapet ligger R&Å trygt plassert på en 6.plass med 16 poeng.

Neste kamp for R&Å er søndag 15 september, hjemme mot Lørenskog 3

R&Å 3 stilte med følgende lag: Eirik Sannerud Moe, Petter Berg Haugen, Omid Taheri, Jens Kristian Hatten, John Kristian Lystad, Kenneth Stokkebryn Jensen, Øystein Linnes, Semere Brhane, Steinar Hofsrud, Toma Rimac og Øyvind Hofsrud.

Benyttede innbyttere: Gøran Johansen, Ruben Kristengård og Warsay Mehari Araya