R&Å 3 vant årets siste lokaloppgjør

Marius Sormerud Johansen scoret ett mål for R&Å 3 i 5-1 seieren over Haga

R&Å 3 – Haga 5-1(2-0)

Både R&Å3 og Haga tok bakveien opp i 8.divisjon etter fjoråret. De blåkledde fra Årnes endte på tiende plass, mens bruntrøyene var det sjuende beste laget i 9.divisjon i 2018, Begge fikk allikevel plass i årets 8.divisjon. Men der Haga har slitt i hele år, ble det tidlig klart at R&Å3 ville klare plassen. Våroppgjøret mellom lagene endte med en meget komfortabel 8-0 seier til R&Å 3.

Dessverre ser det ut til å bli med den ene sesongen i 8.divisjon for Haga, som endte på 10. og siste plass. De hadde heller ikke alt for store forventinger årets siste lokaloppgjør.

Og spennende ble det aldri. Petter Berg Haugen og Marius Sormerud Johansen scoret hvert sitt mål for hjemmelaget før det var spilt et kvarter. Bruntrøyene fra Haga sleit med å komme ut av eget forsvar og skapte nesten ingenting i første omgang.

R&Å3 fortsatte å kjøre kampen etter sidebytte og før andre omgangen var ti minutter gammel hadde hjemmelaget avgjort kampen med to kjappe scoringer. Kristian Skjeldal Mathisen og Petter Berg Haugan gjorde sitt at R&Å 3 gikk fra 2-0 til 4-0.

Ni minutter før slutt fikk Haga sitt trøstemål, scoret av veteranen Ole Johan Istad. Med tre minutter igjen å spille av årets sesong, fastsatte Øyvind Hofsrud sluttresultatet til 5-1 til R&Å3.

Det betyr at R&Å3 endte på 7.plass med 20 poeng, mens Haga endte helt nederst, på en 10.plass med 6 poeng.