R&Å 4 klatret opp på 3.plass etter ny seier

R&Å 4

Menn 7ér  Sørum 2 – R&Å 2-6 (2-2)

Marerittstart ble snudd til komfortabel seier

R&Å 4 har startet sesongen brukbart og onsdag tok de den korte turen til Sørum og møte med deres rekruttlag. Etter en marerittstart med to mål i baken allerede etter fire minutter, klarte de blåkledde å kjempe seg inn i matchen mo slutten av første omgangen. Mathias Alexander Swart tok ansvar og satte inn to mål på tampen slik at lagene kunne gå i garderoben med 2-2.

Marerittstart i første omgang ble vendt til glimrende start på andre omgangen da Sørum 2 laget selvmål allerede etter to minutters spill. Dermed hadde R&Å 4 snudd 2-0 til 2-3 ledelse. Roger Olsen-Rusten fulgte opp noen minutter senere med å øke til 2-4.  Bortelaget var nå i dytten og enda bedre ble det da Gøran Johansen fikk stilt inn siktet og satt inn kampens to siste mål, slik at Årnes-gutta kunne reise fra Sørum med 2-6 seier i sekken.

Seieren betyr at R&Å 4 har klatret opp på 4.plass med 7 poeng. Neste kamp for gutta er torsdag 12.mai, hjemme mot Skjetten 4.

R&Å 4 stilte med følgende tropp:Omid Taheri, Roger Olsen-Rusten, Jamal Mahmod Abdul-Rahman, Sven Oskar Bråtho, Kristian Skjeldal Mathiesen, Mathias Alexander Swart, Kristoffer Bue, Joachim André Svendsen, Merih Mengs Goitom og Gøran Johansen