R&Å 4 med ny hjemmeseier

R&Å 4

Menn 7ér   R&Å 4 mot Fjellhamar 3  5-3 (2-1)

Fotball skal være moro, og tap og vinn med samme sinn har vært et greit motto for et R&Å 4-lag som har startet sesongen bra, men som også har gått fra å vinne 8-1 i forrige hjemmekamp til å tape hele 16-1 i lagets siste bortekamp mot Rælingen. ”Alle mann i angrep” har gjort sitt til at det i kampene til R&Å 4 har i snitt blitt scoret rett under ni mål. Til deres forsvar så skal det sies at vi snakker om 7ér fotball og veien til motstanderens mål av en eller annen grunn er mye kortere enn veien tilbake til eget forsvar.

Tirsdag var det dags for årets sjuende serierunde og en kjempemulighet til å reise kjerringa etter forrige ukes stortap. Hjemme på Årnes er også laget ubeseiret.

Gøran Johansen med ett mål i hver omgang

Kampen bølget frem og tilbake i starten, men etter 21 minutter tok gjestene fra Fjellhamar 3 ledelsen 0-1. Baklengsmålet ga hjemmelaget en liten kilevink om at ting ikke går av seg selv, men at de må kjempe for hvert poeng.  I løpet av de fire neste minuttene snudde R&Å kampen til sin fordel. Først utlignet Kristian Skjeldal Mathisen til 1-1, før Gøran Johnsen rett etterpå sendte vertene opp i 2-1, som også ble pauseresultatet.

10 poeng på fire hjemmekamper

Andre omgangen startet litt som første, men nå hadde R&Å mer kontroll på matchen, og etter 44 minutter økte Andreas Olafsen til 3-1 og fire minutter senere så var det dags for 4-1 ved Gøran Johansen. Seieren var dermed mer eller mindre i boks og med fem minutter igjen å spille så satte Jamal Mahmod Abdul-Rahman spikeren i Fjellhamar kista da han satte inn hjemmelagets femte mål for kvelden. Helt på tampen av oppgjøret fikk gjestene to trøstemål, men seieren var aldri truet og etter 2 x 30 minutter kunne R&Å-gjengen heve armene i været for nok en seier.

5-3 seieren førte R&Å 4 opp på en 4.plass. Løvenstad 3 leder serien med 19 poeng, fulgt av Rælingen med 18 og Gjerdrum 3, R&Å 4 og Varpe, alle med 13 poeng. Neste kamp for R&Å 4 er 2.juni, borte mot serieleder Løvenstad 3

R&Å 4 stilte med følgende tropp: Runes Osnes, Espen Thorvaldsen, Jamal Mahmod Abdul-Rahman, Rolf Marius Hexeberg, Steinar Hofsrud, Kristian Skjeldal Marthiesen, Kjell Kjøpmann Myhr, Joachim André Svendsen, Aman Ghodret, Gøran Johansen, Andreas Olafsen og Merih Mengs Goitom