R&Å Bakset G17 slo Tromsø Storm Ungdom på hjemmebane

Seriekekamp Gutter 17 år   Persbråten – R&Å 77-44 (24-16, 23-6,12-10.18-12)

R&Å møtte et godt Persbråten-lag, men var i realiteten aldri i nærheten av å ta med seg poeng hjem til Årnes etter at hjemmelaget stakk i fra på stillingen 14-14 et stykke ut i første periode.

R&Å stilte med følgende lag: Nojus Karlonas (2), Ralph Kristoffer Emesum (10), Edvin Stenberg Byhring (8), Gustav Nohlin (10), Evenezarr Tedros Teklom (12), Ludvik Lund, Tinius Kjesbu (2), Oscar Hagen, Siminas Vatikus, Marcus Hagen, Leon Mikel Åsengen

——————

Seriekamp Gutter 17 år   R&Å – Tromsø Storm Ungdom 63-54 (15-9,13-12,16-14,19-19)

I helgen var det dags for årets første seriekamp, hjemme i Neshallen mot et langveisfarende Tromsø Storm Ungdom som stod hadde vunnet to av sine tre første matcher.

R&Å tapte seriepremieren borte mot Persbråten, men var hissige på å vise seg fra en bedre side i kampen mot nordlendingene.Det skulle raskt vise seg å bli en jevn og tett match hvor hjemmelaget var et lite hestehode foran gjestene i hele første periode. Tromsø Storm Ungdom tok raskt i gjen vertenes seks poeng ledelse etter første periode, men R&Å slo tilbake og kunne gå til pause etter to perioder med 28-21 ledelse.

Vertene var på det meste oppe i 12 poengs ledelse, men bortelaget ville ikke slippe taket og kom nok en gang tilbake og var kun tre poeng bak et stykke ut i den tredje perioden. En god sluttspurt og en kontrollert siste periode gjorde sitt til at R&Å kunne dra i land en sterk 63-54 seier.

R&Å stilte med følgende lag: Nojus Kartonas (2), Ralph Kristoffer Emesum (24), Edvin Stenberg Byhring (5), Gustav Nohlin (9), Evenezar Tedros Teklom (12), Adrian Azona (8), Ludvik Lund, Tinius Kjesbu, Leon Mikel Åsenengen (3), Yafet Eremias Mebrathu, Simonas Vatikus, Marcus Hagen