R&Å basket G15 med storseier

R&Å – Skjetten 74-36 (11-16,14-4,31-10,18-6)
Kampen mellom R&Å og Skjetten startet jevnt, men midtveis i første perioden tok gjestene over og gikk fra 9-9 til 11-16. I andre perioden snudde kampen karakter. R&Å var best i det meste og gikk til pause etter to perioder med 25-20 ledelse. Tredjeperioden ble overkjøring fra start til slutt og før den siste perioden tok til så hadde R&Å opparbeidet seg en meget komfortabel ledelse på 56-30. Siste perioden ble plankekjøring og etter fire perioder så stod det 74-36 på måltavla i favør hjemmelaget. Gustav Nohlin ble kampens toppscorer med 26 poeng.

Etter ti kamper ligger R&Å på 6.plass med 8 poeng. Neste kamp for R&Å er søndag 19.desember, borte Oppsal 2
R&Å stilte med følgende lag: Gustav Nohlin (26), Ludvik Lund (3), Tinius Kjesbu (4), Evenezer Teklom (2), Abdul Hannan Irfan (9), Martni Wåga (9), Ralph Kristoffer Emesum (18), Adrian Azcona (12) og Oscar Hagen