R&Å basket G16 topper tabellen etter ny seier

Gutter 16 år EB-85 2008 2mot R&Å  53-60 (10-18,7-23, 22-7, 14-12)

R&Å-gutta har levert en strålende sesong så langt og favoritter før  lørdagens bortemøte med EB-85 2008 2 i Nadderudhallen.

EB 85 startet kampen best, men det tok ikke mange minuttene før R&Å-gutta var i ledelsen. De gikk til pause etter den første perioden med åttepoengs ledelse og fortsatte å kjøre over hjemmelaget i andre perioden. Anført av toppscorer Ralph Kristoffer Emesum så trodde nok de fleste at kampen var avgjort da lagene gikk i garderoben etter halvspilt kamp på stillingen 17-41 i favør R&Å.

I den tredje perioden stokket det seg skillelig til for bortelaget. EB 85 spiste sakte men sikkert opp den store ledelsen og etter tre perioder skilte det ni poeng.

R&Å tapte den tredje perioden med femten poeng og det ville gått galt hvis det fortsatte sånn i den fjerde og siste perioden. Heldigvis gjorde det ikke det. R&Å holdt EM 85 på minimum ni poeng avstand og kunne til slutt juble for sesongens femte strake seier.