R&Å basket gutter 15 vant megajevnt oppgjør mot Oppsal 2

R&Å – Oppsal 2  43-40  (8-10, 10-9,10-8,16-12)

R&Å basket lå under etter tre perioder

Det ble et jevnt og spennende oppgjør da R&Å sitt G15-lag braket sammen med Oppsal 2 i Neshallen lørdag formiddag. Gustav Nohlin og Oscar Hagen satte inn hjemmelagets fire første poeng, men gjestene fra Oslo slo tilbake og gikk til pause etter første perioden med en tomålsledelse. Oppsal 2 startet andre omgangen med 8-10 ledelse og økte den til 10-17 før Årnes-gutta tok seg skikkelig sammen og  reduserte til tre poeng etter at Evenezer Teklom og Tinus Kjsbu hadde satt to topoengere hver. Nok en jevn periode, men fremdeles var det Oppsal 2 som var det førende laget med 20-17 ledelse.

Stor ståpåvilje og herlig opphenting av R&Å-gutta

R&Å startet tredjeperioden fantastisk og gikk fra tre poeng under til å lede 25-20, før Oppsal 2 kom tilbake og utlignet til 27-27 og rett før gongen gikk etter tre perioder gikk opp til 27-28. tre minutter ut i siste perioden så ledet gjestene 33-35. Da satte hjemmelaget på turboen og sakte men sikkert spiste de opp ledelsen og økte til 43-38, før Oppsal 2 satte inn kampens siste topoenger med tredve sekunder igjen å spille. Nærmere kom de ikke og R&Å-gutta kunne juble for 43-40 seier. Dermed var sesongens første seier i boks. Det var flere Årnes-spillere som meldte seg på i den fjerde perioden, men vekten på skålen ble Martin Wåga og Ralph Kristoffer Emesum, som satte seks poeng hver.

Dagen etter gikk laget på 72-40 tap, borte for Skjetten U

R&Å stilte med følgende lag mot Oppsal 2: Marcus Hagen, Gustav Nohlin (11), Ludvik Lund, Tinus Kjesbu (2), Markus Skavhellen, Evenezer Teklom (8), Abdul Hannan Irfan (2), Martin Wåga (8), Ralph Kristoffer Emesum (8), Oscar Hagen (4), Abdalla Ali Abukar

R&Å stilte med følgende lag mot Skjetten U: : Marcus Hagen(2), Gustav Nohlin (16), Ludvik Lund, Tinus Kjesbu, Markus Skavhellen, Evenezer Teklom (4), Abdul Hannan Irfan, Martin Wåga (14), Ralph Kristoffer Emesum (4), Oscar Hagen