R&Å basket gutter 17 år med sin åttende strake seier

Gutter 17 år    Oppsal 2 – R&Å Basket 61-65 (12-18,12-16,12-16,30-15)

R&Å gutter 17 år i helgen turen til Oslo og toppkamp mot Oppsal 2. Etter å ha tapt de to første seriekampene, så har R&Å-gutta dunket til med sju strake seire før søndagens møte med Oppsal 2.

Det var nok litt nerver ute og gikk hos gjestene for det var Oppsal som startet best. Etter Sju minutter stod det 7-4 til vertene. Så våknet R&Å. Forsvaret satt som et skudd samtidig som de begynte å treffe nedi kurven. Laget kjørte over motstanderen og kunne gå til pause med 12-18 ledelse. Andre perioden fortsatte som første avsluttet og R&Å fortsatte å dra i fra. Kampens toppscorer Jonas Aleksander Westby satte inn fem poeng helt på tampen økte med resultatet etter to perioder til 19-34.

I tredje periode økte R&Å til 21-45 og hadde 19 poeng ned til Oppsal før den siste perioden. R&Å så ut til å gå mot en komfortabel seier, men hjemmelaget kom sterkt på slutten og med litt over ett minutt igjen å spille var de plutselig kun tre poeng bak. Heldigvis traff Ulrik Tvethaug med en trepoenger og avgjorde med det matchen til R&Å gutta sin fordel.  Med 61-65 seier så tok R&Å sin åttende strake sier

Neste kamp for R&Å er 5.mars, hjemme mot Skjetten (06)

R&Å stilte med følgende lag: Jonas Aleksander Wesbye (39), Gustav Nohlin, Even Etterlid Ringstad (4), Christian Bustnes (6), Evenezer Teklom, Maciej Adam Guja (2), Ralph Kristoffer Emesum (2), Ulrik Tvethaug (12)