R&Å Basket lå under med 20 poeng, men snudde til seier

R&Å – Haugerud 63-60 (10-24,14-15,23-7,16-14)

Det ble meget spennende oppgjør da R&Å tok i mot tabellnabo Haugerud til 4.divisjonsmatch i Neshallen lørdag.

Gjestene ledet komfortabelt etter to perioder

Gjestene fra Oslo startet best og ledet 4-16 før R&Å kom litt mer med i matchen. Det var allikevel Haugerud som styrte det meste som skjedde utpå parketten og som kunne gå til pause etter den første perioden med en komfortabel 10-24 ledelse.

Bortelaget fortsatte å styre matchen i starten på andre perioden og etter seks minutter var de oppe i 20 målsledelse, 34-14. Hjemmelaget tok etter hvert litt innpå, men Haugerud hadde fremdeles en god ledelse etter to perioder.

R&Å med super opphenting i tredje periode

R&Å må ha hatt en god pauseprat, for laget var i fyr og flamme fra start i tredjeperioden. Sindre Blådammen satte seks av hjemmelaget ti strake poeng. Dermed var det plutselig kamp igjen. Vertene fortsatte å kjøre over oslo-laget og åtte minutter ut i perioden hadde de hentet opp 15-målsledelsen. Rett før perioden var slutt klarte R&Å å ta ledelsen for første gang, 47-16.

R&Å holdt unna på slutten og vant med tre poeng

Gjestene tok tilbake ledelsen i starten av siste perioden. Lagene fulgte hverandre som skygger, men heldigvis klarte R&Å å ta tilbake ledelsen en siste gang, og denne gangen holdt det helt inn. Til slutt stod det 63-60 på måltavla. Dermed var sesongens fjerde seier i boks. Aleksander Westby ble toppscorer for hjemmelaget med 19 poeng, tett fulgt av Scott Andre Mickey Nyhus Tveter med 17 og Sindre Blådammen med 14 poeng.

Neste kamp for R&Å basket er 8.januar, hjemme mot Nittedal

R&Å stilte med følgende lag: Scott Andre Mickey Nyhus Tveter 17), Emil Lundell (5), Ruben Nathan Sætervoll (2), Tommy Sørlie-Haugen(2), Sindre Blådammen (14), Aleksander Nicolai Smedsrud, Jonathan Nicolai Sandaa, Tobias Schoning Lie, Jonas Aleksander Westby (19), Kristian Myrseth (2), Fredrik Tordhol Stensby (2)