R&Å Basket lekte seg til seier over Oppsal 3

350

R&Å – Oppsal 3 72-45 (19-2,9-10,25-16,19-17)

Etter to knepne tap i de to foregående serierundende, så var det et revansjesugent R&Å-lag som tok imot bunnlaget Oppsal 3 til kamp i Neshallen lørdag. Det ble raskt tydelig at hjemmelaget var interessert i å gjøre en kort prosses på kampen. Etter første periode hadde laget opparbeidet seg en ledelse på 17 poeng (19-2).

Selv om andre perioden ble jevn, så hadde R&Å full kontroll og Oppsal lå hele tiden tosifret poeng bak. I den tredje perioden satte R&Å opp tempoet og føyk ytterligere i fra Oppsal og den fjerde ble rett og slett walk in the park. Sivert Røseid ble toppscorer med 22 poeng, tett fulgt av Scott André Mickey Nyhus Tveter med 20. Det betyr at de to gutta scoret nesten like mange poeng som hele Oppsal laget scoret til sammen.

R&Å stilte med følgende lag: Scott André Mickey Nyhus Tveter (20), Emil Landell, Andreas Bruer (3), Tommy Sørlie-Haugen (3), Jon Lunderby (6), Sivert Røseid (22), Sindre Blådammen (10), Marius Wilhelmsen Lone (4), Jonas Aleksander Westbye, Kristian Myrseth (4) og Fredrik Tordhol Stensby