R&Å basket med hjemmeseier

ØST 3M VEST  R&Å – Langhus Lions 76-66 (19-15,23-24,19-11,15-16)

Etter å ha tapt serieåpningen mot Langhus Lions med nærmere 30 poeng, så var det ikke mange som levnet R&Å poeng da lagene møttes til ny dyst i Neshallen lørdag.

Fire jevne perioder

Hjemmelaget startet kampen friskt og skapte seg kjapt et lite forsprang. På det meste seks poeng, men til pause etter periode var stillingen 19-15. Bortelaget reduserte raskt til to poeng, men R&Å-gutta slo tilbake og hadde hele tiden noen få poeng ned til motstanderen. De ”tapte” andre perioden med ett poeng og gikk til pause med tre poengs ledelse. Langhus Lions klarte å utligne til 50-50 et stykke ut i den tredje perioden, men hjemmelaget avsluttet sterkt og kunne gå inn i den fjerde perioden med 61-50 ledelse. Bortelaget kjempet tappert for å ta igjen R&Å, men vertene holdt hodet kaldt og holdt Langhus Lions på akkurat passe avstand. Etter fire forholdsvis jevne perioder kunne R&Å gutta til slutt juble for 76-66 seier.

Dette var årets femte seier for R&Å, som dermed klatret opp på femte plass. Neste kamp for laget er 17.februar, hjemme mot serieleder Skjetten Global

R&Å stilte med følgende lag: Zydrunas Antanaitis (16), Robertas Raisutis (8), Marius Karlonas (5), Virginijus Kukanaskas (3), Deivydas Stankevicius (21) og Tomas Sukys (23)