R&Å basket med viktig borteseier

350

ØST  4M ØST Nittedal – R&Å 44-58 (9-16,18-16,6-12,11-14)

R&Å lå to poeng foran motstander Nittedal, og håpet om seier var realistisk. Kampen startet med to lag som følte på hverandre, men mot slutten av første periode klarte R&Å å dra litt i fra. Årnes-gutta fortsatte å legge vertene ytterligere bak seg i starten av andre periode, og var kjapt oppe i fjorten poengs ledelse. Men denne gangen var det Nittedal som avsluttet best. De var som nærmest fire poeng bak, og stillingen etter to perioder var 27-32.

Anført av toppscorer Trygve Tvethaug, så dro R&Å sakte men sikkert i fra i tredje periode, og med en periode igjen så ledet gjestene med elleve poeng. R&Å klarte å holde stand også i siste perioden og kunne til slutt slippe jubelen løs etter å ha vunnet matchen med 44-58.

R&Å står nå med sju seiere og to tap og ligger pr nå på en fjerdeplass. Neste kamp for laget er 3.mars, borte mot Kløfta White Tigers

R&Å stilte med følgende lag: Scott André Mickey Nyhus Tveter (6), Andras Bruer (14), Tommy Sørlie-Haugen (11), Jon Lunderby (3), Sivert Røseid (2), Martin Sørlie Haugen, Marius Wilhelmsen Lone (6), Ulrik Tvethaug, Fredrik Tordhol Stensby og Trygve Tvethaug (16)