R&Å basket startet sesongen med seier

4.divisjon    Oppsal 3  – R&Å 36-69 (4-8,13-14,9-21,10-26)

Interessen for basket har økt betraktelig i Nes de siste årene. Mye av grunnen til det skal tilskrives lederen i R&Å basket for. Sivert Røseid har sittet som leder i tre år og i disse årene så har medlemsantallet. I tillegg til å være leder så spiller også 23-åringen aktivt for klubbens seniorlag som i forrige uke spilte årets første seriekamp, borte mot Oppsal 3.

R&Å tok tidlig ledelsen 0-6 etter blant annet fire poeng av Sindre Blådammen. Oppsal3 kom etter hvert litt med i kampen, men det var gjestene fra Årnes som ledet 4-8 etter den første av fire perioder. Oslo-laget startet andre omgangen klart best og spiste opp R&Å sin seksmålsledelse. I løpet av noen minutter gikk laget fra å ligge under 7-13 til å ta ledelsen i kampen med 17-15.  Da satte R&Å-gutta på turboen og vipps så stod det 17-24 på måltavla. Derifra og resten av kampen hadde de blå og hvitkledde full kontroll på matchen. Da sluttsignalet gikk hadde Oppsal kjempet til seg 36 poeng, mens R&Å hadde lekt seg til 69 poeng. Kampens toppscorer ble Scott André Mickey Nyhus Tveter, som scoret de 15 siste poengene til R&Å og endte totalt på 20 poeng.

Neste kamp for R&Å er søndag 24.oktober, borte mot Skjetten XO

R&Å stilte med følgende lag: Scott Andr´2 Mickey Nyhus Tveter (20), Sivert Røseid (3), Sindre Blådammen (14), Martin Sørlie Haugen (9),  Marius Wilhelmsen Lone (8), Tobias Schøning Lie (2), Jonas Aleksander Westbye (13), Kristian Myrseth, Fredrik Tordhol Stensby