R&Å basket tilbake på vinnersporet

ØST M4 ØST. R&Å – Nittedal 81-54 (23-13,26-14,15-15,17-12)

Etter to strake tap var R&Å tilbake på vinnersporet etter lørdagens match mot Nittedal. Kampen startet med at lagene følte litt på hverandre, men R&Å var hele tiden et lite hakk foran og med en god avslutning på den første perioden kunne laget gå til pause med 23-13 ledelse. Hjemmelaget fortsatte å dra i fra utover i andre periode og etter to perioder var stillingen 49-27. Nittedal var litt mer med på notene i de to siste periodene, men R&Å hadde full kontroll på seieren og kunne til slutt juble for 81-54 seier over tabellnaboen. Jonas Aleksander Westbye ble kampen toppscorer med 26 poeng.

Neste kamp for R&Å er 28.januar, borte mot OSI 4. De står med kun en seier på ni forsøk, så her lukter det ny seier til R&Å-gutta

R&Å stilte med følgende lag: Jonas Aleksander Westbye (26), Scott André Mickey Nyhus Tveter (17; Andreas Bruer (11), Tommy Sørlie-Haugen (2), Jon Lunderby (14), Martin Sørlie Haugen (4), Marius Wilhelmsen Lone (7) og Fredrik Tordhol Stensby