R&Å Basket G17 vant lokaloppgjøret mot Kløfta Tigers og klatret opp på 2.plass

Basket Gutter 17 år   R&Å – Kløfta White Tiger 50-40 (15-1,7-10,19-14,9-15)

R&Å fikk en knallstart på nabooppgjøret mot Kløfta White Tiger. Anført av Jonas Aleksander Westby og Erik Markus Norland så valset hjemmelaget over gjestene fra Kløfta. Etter den første perioden hadde R&Å allerede opparbeidet seg en fjortenpoengs ledelse etter blant annet 7 poeng av Westby og 6 poeng av Norland.

Vertene gikk opp i 17-1 ledelse før Kløfta White Tiger våknet fra dvalen og kampen jevnet seg litt mer ut. Gjestene «vant» andre perioden og etter to perioder stod de 22-11 til hjemmelaget

Tredjeperoden startet også jevnt, etter hvert så dro R&Å ytterligere i fra og kunne gå i garderoben før den siste perioden med en komfortabel 41-25 ledelse.

Hjemmelaget hadde god kontroll i den siste perioden og Kløfta White Tiger kom aldri nærmere enn åtte poeng. Til slutt stod det 50-40 på måltavla. Dermed var sesongens fjerde seier i boks for et R&Å lag som klatret opp på 2.plass på tabellen.

Neste kamp for R&Å er lørdag 4.desember, hjemme mot Skjetten U

R&Å stilte med følgende lag: Jonas Aleksander Westbye (26), Ulrik Tvethaug (3), Deividas Bazilius (1), Christian Nicolai Jensrud, Even Etterlid Ringstad, Christian Bustnes, Juan Pablo Urdininea Miranda (5), Erik Markus Norland (10), Luis Angel Azona (1), Maciej Adam Guja (4)