R&Å-damene avsluttet sesongen med stil

4.div   R&Å – Vålerenga 3 26-20 (14-9)

Etter en periode med flere tap, så hadde R&Å-damene veldig lyst til å avslutte årets sesong med seier og ikke minst revansje over et Vålerenga 3-lag man tapte 33-17 i november.

Årnes-toget var tilbake på skinnene og i full fart

Årnes-damene var ”on fire” fra start og kjørte over Vålerenga som en elefant smadrer en liten mus. Julie Heiberg satte standaren med å banke inn tre, mens Ina Marie Stemre og Emilie Kløfta fulgte opp med hver sitt mål før det var spilt seks minutter. Gjestene fra hovedstaden svarte med å redusere to ganger, men til denne kampen var R&Å-maskinen smurt inn med verdens beste olje og med full tank kjørte de over Vålerenga. Etter et kvarter spill ledet de 10-3 og hadde mer eller mindre avgjort matchen. Riktignok kom bortelaget seg litt mot slutten av første omgangen slik at stillingen til pause var 14-9 i favør hjemmelaget.

Da Vålerenga nærmet seg, så satte R&Å-damene på turboen igjen

Vålerenga yppet seg litt i starten av andre omgangen og etter tretten minutter var de kun to mål bak. Da tok R&Å-damene tak i kampen igjen og med to scoringer av Ina Marie Stemre og ett av Thelise Alvilde Hernæs Gundersen, så var de igjen oppe i en femmålsledelse. På slutten av kampen bølget spillet frem og tilbake, men hjemmelaget hadde full kontroll og med litt under to minutter igjen å spille, fastsatte Ane Buskenes Andersen sluttresultatet til 26-20 til R&Å.

R&Å klatret ingen plasser og endte til slutt på 8.plass med 12 poeng på 16 kamper. EIF og Fjellhamar3 rykker opp til 3.divisjon, mens Haugerud rykker ned til 5.div.

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Stine Alstad Quille, Martine Aas Railton (1), Ina Marie Stemre (7), Ane Buskenes Andersen (3), Anita Torp, Thelise Alvilde Hernæs Gundersen (3), Hedda Rønaas, Shara Karimi, Julie Heiberg (9), Emilie Kløfta (1), Stine Opsann Findalen (2), Mia Terese Dahl og Monica Haslie