R&Å-damene avsluttet sterkt og reddet ett poeng borte mot Haugerud

Foto er fra en tidligere kamp

4.div Haugerud mot R&Å 22-22 (15-13)

R&Å-damene tapte seriepremieren, men var klare å ”reise kjerringa” i bortemøte med Haugerud søndag.  Lagene fulgte hverandre i store deler av første omgangen, men det var hjemmelaget som kunne gå til pause med tomålsledelse, 15-13.

Kampen bølget frem og tilbake, men R&Å kunne avgjort kampen

I starten av andre omgang pådro Haugerud seg tre kjappe to- minuttere, som R&Å utnyttet til å utligne til 15-15. Så fikk R&Å en utvising og vipps så var vertene tilbake i ledelsen. Gjestene fra Årnes var hakket bedre i store deler av andre omgangen og var som best oppe 17-19 ledelse. Så begynte de å ta feil avgjørelsen, som resulterte i at Haugerud hentet opp ledelsen og snudde til 22-19 ledelse. Da stoppet R&Å-damene krana og startet opphentingen som til slutt resulterte i 22-22 og poengdeling.

R&Å-trener Christina Simonsen Thomsen var fornøyd med hvordan jentene avsluttet kampen.

• Vi opplevdes ganske bedagelig i 1.omgang, og fulgte tempoet til Haugerud. I 2.omagng kom vi oss mer frampå og styrte tempoet selv. Jeg følte vi hadde initiativet i store deler av omgangen og vi kunne godt dratt i land seieren, men Haugerud var vriene, samt at vi tok noen dårlige avgjørelser, som gjorde at vi ikke klarte å rykke i fra. Heldigvis klarte vi etter en litt tung periode å komme tilbake og reddet uavgjort. Det var sterkt av jentene og føltes sånn kampen utviklet seg på slutten som en seier.

Neste kamp for R&Å er torsdag 29.september, borte mot Linderud/Linje 5. Der bør det være muligheter for årets første seier, men det da må de være på hele kampen igjennom.

R&Å stilte med følgende lag:Pernille Haug Sæther,  Ida Kristine Løse, Anniken Eriksen Foss (2), Martine Aas Railton (1), Mari Sundet Johnsen, Ida Nilsen Bergersen (1), Hedda Rønaas (2), Julie Heiberg (3), Ann-Petrin Unes (1), Emma Holtung Lundell (2), Celina Sæterbakken Hagen (2), Martyna Maria Pona (4) og Ida Maria Håkelien (4)