R&Å-damene hadde serielederen i kne i første omgang, men raknet i starten av andre.

Mari Sundet Johansen scoret sju mål, men det holdt dessverre ikke til poeng i hjemmemøte med serieleder Kløfta

4.div damer   R&Å – Kløfta 21-25 (14-11)

Super første omgang av R&Å-damene

Damelaget til R&Å stod med to seire av to mulige hjemme i Neshallen før de søndag tok imot serieleder Kløfta til sesongens åttende seriekamp. R&Å sjokkåpnet med å ta ledelsen 5-1 før Kløfta våknet og tok fullstendig over de neste minuttene. I det første omgangen var halvspilt så hadde gjestene scoret fem på rappen og plutselig var bortelaget i ledelsen 5-6. Lagene hadde hver sine perioder og hjemmelaget var i aller høyeste grad med på leken.

Natalie Sørensen scoret to og en nettkjenning av Mari Sundet Johnsen gjorde sitt til at vertene på nytt var i ledelsen. Kløfta utlignet etter hvert til 8-8, men hjemmelaget avsluttet første omgangen best og kunne gå i garderoben med en fortjent 14-11 ledelse, etter en godt gjennomført første omgang.

Kløfta snudde kampen ti første minuttene av andre omgangen

En marerittstart på andre omgangen gjorde sitt at kampen snudde totalt karakter. Ingenting fungerte for R&Å-damene og Kløfta gikk fra å ligge under med tre mål til å ta ledelsen 15-18 før det var spilt ti minutter. Gjestene fortsatte å kjøre kampen, men så de fikk en to-minutter som R&Å utnyttet med å ta litt innpå. Dessverre kom de aldri nærmere enn to mål bak og Kløfta kunne til slutt ta hjem en firemålsseier i form av 21-25. Mari Sundet Johansen ble hjemmelagets toppscorer med 7 mål

Etter åtte serierunder ligger R&Å på 7.plass med 4 poeng. Neste kamp for laget  er 9.janauar 2022, hjemme mot serietoer Høybråten og Stovner.

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Ida Kristine Løse, Stine Alstad Quille (2), Martyna Maria Pona (1), Lene Charlotte Olsen, Lena Helen Skiaker, Tora Nilsen (1), Kjersti Østerby, Line Melbye, Emma Holtung Lundell (4), Natalie Sørensen (6), Mari Sundet Johnsen (7)