R&Å-damene klatret opp på 2.plass etter sin tredje strake seier

Stine Opsann Findalen ble kampens toppscorer med 7 mål

4.div damer  R&Å – Fjellhamar 3 20-16 (10-10)

Etter å ha møtt og tapt for seriefavoritten Vålerenga 2 i seriepremieren, så har R&Å-damene virkelig funnet høstformen. Laget ville med seier over Fjellhamar 3 søndag ,klatre helt opp på andreplass.

Fulgte hverandre som eneggede tvillinger i første omgang

Det ble en meget jevnspilt første omgang der lagene fulgte hverandre som skygger. Ann-Petrin Unes satte inn tre av hjemmelagets fem første mål, mens Stine Opsann Findalen avsluttet første omgangen med å banke inn fem straffekast på rappen. I løpet av de første 30 minuttene skilte det aldri mer enn ett mål mellom lagene, og til pause stod det 10-10.

Sterk avslutning av R&Å-damene

I andre omgang bølget spillet mer frem og tilbake, men det skulle gå ti minutter før Martyna Maria Pona sendte R&Å opp i tomålsledelse for første gang i kampen. Vertene klarte dessverre ikke riste av seg Fjellhamar3, som kom nok en gang tilbake og utlignet til 15-15.

Da tok R&Å en ” timeout” som skulle vise seg å bli avgjørende for matchen. Hva som ble sagt har vi ikke peiling på, men R&Å-damene svarte på å si takk for følget til bortelaget. Stine Opsann Findalen startet med å sette inn sitt sjette og sjuende mål for dagen, før hun overlot stafettpinnen til ungjentene Emma Holtung Lundell og Julie Heiberg. Rett før slutt rakk Fride Ilseng å øke ledelsen til 20-15. Da gjorde det ingenting at Fjellhamar 3 fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 20-16 i kampens siste sekund.

Med seieren klatret R&Å opp på andreplass med 7 poeng på fem kamper. Vålerenga 2 leder 4.divisjon med 8 poeng på fire kamper, mens Haugerud befinner seg på tredjeplass med 5 poeng på fem kamper. Neste kamp for R&Å er 15.november, borte mot Skjetten

R&Å skriver følgende om kampen på sin facebookside:

JADDAAAA. Vi spiller helt jevnt med Fjellhammer til pause, stillingen til pause er 10-10. Vi følger hverandre også tett etter sidebytte. Etter en timeout 13.minutter ut i 2.omgang girer vi opp flere hakk. Vi står godt i forsvar og holder et raskt tempo i angrep. I 2.omgang slipper vi bare inn 6 mål!! Alt i alt, en god kamp både i angrep, forsvar og av målvakt!

Vi vinner til slutt 20-16. HEIA RAUMNES & ÅRNES OG- SKIKKELIG gøy med så mange på tribunen

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Ida Kristine Løse, Stine Alstad Quille, Mari Sundet Johnsen, Helene Bekkevold Hopen, Ida Nilsen Bergersen, Fride Andrea Ilseng (1), Julie Heiberg (3), Thea Elise Lien Stenseng, Emma Holtung Lundell (4), Martyna Maria Pona (1), Ann-Petrin Unes (3), Ida Marie Håkelien (1) og Stine Opsann Findalen (7)