R&Å-damene klatret opp til 2.plass etter ny seier

3.div. Ammerud/HSIL – R&Å 25-28 (10-18)

R&Å-damene har spilt på seg mer og mer selvtillitt i kampene etter tapet i seriepremieren. Mandag tok de turen til hovedstaden med en klar målsetning om å reise derifra med to poeng i sekken.

Meget god første omgang av R&Å

Men det var Ammerud/HSIL som kom best i gang og ledet 3-1, før Emma Holtung Lundell satte på turboen og satte inn tre av lagets fire strake scoringer. Dermed var kampen snudd. Gjestene fra Årnes hadde god kontroll på matchen. Hjemmelaget var som nærmest to mål bak etter 21 minutter. Selv ikke da R&Å fikk sin andre tominutter klarte Ammerud/HSIL å ta innpå, i stedet satte bortelaget inn to nye mål og til pause var ledelsen oppe i 10-18.

Mange utvisninger preget andre omgangen

R&Å avsluttet de ni siste minuttene av første omgangen med å vinne 8-2, men startet andre omgangen horribelt og vertene knappet inn åttemålsledelsen til 16-19. Da to R&Å timeout og like etterpå pådro hjemmelaget seg en tominutter. R&Å utnyttet perioden til å økte til fem mål. Bortelaget hadde full kontroll på matchen, men så pådro de seg tre kjappe tominuttere, og med åtte minutter igjen å spille så hadde Ammerud/HSIL spist opp nesten hele ledelsen. Heldigvis kom ikke hjemmelaget nærmere enn to mål og femten sekunder før slutt fastsattatte Anniken Eriksen Foss sluttresultatet til 25-28 til R&Å.

Dette var lagets andre strake seier. Etter fire kamper ligger laget på 2.plass med fem poeng. Neste kamp for R&Å-damene er søndag 30.oktober, hjemme mot Fjellhamar 3

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Ida Kristine Løse, Anniken Eriksen Foss (2), Martine Aas Railton (1), Hedda Rønaas, Julie Heiberg (3), Thea Elise Lien Stenseng (2), Emma Holtung Lundell (3), ida Marie Håkelien (3), Ann-Petrin Unes (8), Sine Opsann Findalen (2) og Martyna Maria Pona (4)