R&Å-damene med ny storseier

(Foto R&Å)

Fjellhamar 3 – R&Å 14-32 (5-15)

R&Å har imponert i høst, men møtte søndag et Fjellhamar 3-lag på vei oppover på tabellen. Hjemmelaget stod med tre strake seire før møte med R&Å, men det var ikke nok til å skremme Årnes-jenter på tokt etter ny seier. Det var klasseforskjell mellom lagene fra start til slutt.

Bortelaget fikk kampen inn i sin bane fra start. Gode redninger av Lena Bøsterud resulterte i glimrende kontringer som lagets lynraske kantspillere omsatte i mål. Til pause hadde R&Å allerede opparbeidet seg en komfortabel 5-15 ledelse.

Etter sidebytte fortsatte R&Å å sette sjansene. Spesielt lot man seg imponere av 17 år gamle Maria Løkkevold, som fikk brukt fart og teknikk og kontret inn det ene målet etter det andre.Ungjenta fra Bjertnestunet har virkelig slått ut i full blomst i årets sesong og ble kampens toppscorer med hele 10 nettkjenninger. Totalt scoret kantspillerne 17 av lagets 32 mål.

10-målsledelsen til pause ble til slutt til 16-målsseier. Med sifrene 32-14 befestet R&Å sin tredjeplass på tabellen. Det er kjempejevnt, og det skiller kun ett poeng opp til serieleder Nannestad, som på sin side tok en knepen tomålsseier mot Kløfta.