R&Å-damene med sin andre strake seier hjemme i Neshallen

Neshallen er og skal være R&Å-damene sitt «Fort knox». Et sted gjestene skal synes er hyggelig å komme til, men irriterende kjedelig å reise ifra. Søndag var det duket for sesongens andre kamp i Neshallen. Denne gangen var det tabellnabo Skedsmo som hadde tatt den korte turen for å spille kamp i 4.divisjon.

4.div damer   R&Å – Skedsmo 19-15 (8-6)

Hele fem lag stod med to poeng foran søndagens oppgjør. Det var derfor særdeles viktig å dra i land en seier, slik at man fikk et lite pusterom fra lagene helt i bunnen. En god start ga grunnlaget for en fin søndagskveld i Neshallen. En meget opplagt Maria Løkkevold gjorde comeback i den blå og hvite drakta. Hun beviste  allerede fra start at hun ikke har glemt «gamle kunster». Studenten, som var på hjemmebesøk, satte 1-0 og 3-2, før Stine Opsann Findalen fortsatte med å sette inn de to neste målene, slik at R&Å tidlig fikk opparbeidet seg en ledelse på 2-3 mål. Etter de 30 første minuttene så stod det 8-6 på måltavla.

Maria Løkkevold ble kampens toppscorer med 10 mål

I andre omgang fortsatte lagene å følge hverandre. Skedsmo var som nærmest oppe i kun ett mål bak ved et par anledninger. Etter 17 minutter, på stillingen 14-13, tok R&Å timeout. Det så ut til å hjelpe, for minuttet senere så satte Stine Opsann Findalen inn 15-13 fra sjumeteren og rett etterpå økte Maria Løkkevold til 16-13. Skedsmo reduserte en gang, men så klinket Løkkevold til med tre på rappen og avgjorde matchen. 19-14 ble til 19-15, etter at Skedsmo satte inn et straffekast rett før slutt.

En fortjent seier der kampens store spiller var Maria Løkkevold, som fikk brukt sin store fart og kontret inn masse mål. Totalt endte 19-åringen på 10 nettkjenninger i sitt comeback.