R&Å-damene opp på andreplass etter firemålsseier over Eidsvold Turn

4.divisjon  Eidsvold Turn – R&Å 25-29 (11-14)

R&Å-damene har fått en god start på årets sesong og måtte innfinne seg å være favoritter i bortemøte med bunnlaget Eidsvold Turn.

Tre mål foran til pause

Gjestene kom godt i gang og scoret de to første målene i kampen ved Ane Buskenes Andersen og Hedda Rønaas. Hjemmelaget reduserte en gang, før Buskenes Andersen satte inn sitt andre og Julie Heiberg putta sine to første i matchen. R&Å klarte omsider å komme fire mål foran, men på slutten av omgangen pådro de seg to tominuttere og vipps så var det spenning i kampen igjen. Eidsvold Turn fikk muligheten til å komme ett mål bak, men i stedet scoret Celina Sæterbakken Hagen omgangens siste mål og sendte R&Å opp i en tremålsledelse.

Ledet på det meste med åtte mål

Bortelaget fikk en knallstart på andre omgangen og i løpet av de åtte første minuttene gikk de fra 11-14 til 14-21. Dermed var kampen mer eller mindre avgjort. R&Å hadde full kontroll på matchen, men mot slapp hjemmelaget unødvendig lett til de ti siste minuttene. I en periode helt på tampen scoret Eidsvold Turn seks mål ,mens R&Å kun fant veien til nettmaskene en gang. Dermed ble resultatet litt jevnere enn høyest nødvendig. Helt på tampen fastsatte Celine Sæterbakken Hagen sluttresultatet til 25-29 til R&Å.

Martine Aas Railton ble toppscorer med sju mål.

R&Å skriver følgende på sin facebook side:

• 25-29 over Eidsvold Turn på en litt seig mandag. Heldigvis var den blå i riktig betydning. Litt klabb og babb der vi gir fra oss en 8-målseier mot slutten, men igjen tar vi med oss 2 poeng og mye bra samspill.

Seieren betyr at R&Å klatret opp på andre plass etter tre seire og ett tap så langt i sesongen. Fjellhamar 3 leder med full pott. Neste kamp for R&Å er søndag 12.november, borte mot Vålerenga 3

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løsen, Astrid Sofie Mobæk (1), Martine Aas Railton (7), Ane Buskenes Andersen (5), Nora Dølvik Lier, Emma Bekkeli(4), Sofie Cornelie Høilund Bråthen, Hedda Rønaas (2), Julie Heiberg (4), Celina Sæterbakken Hagen (2), Stine Opsann Findalel (3), Mia Therese Dahl (1)